8/12/2013

Now all I can do is lay in my room, fall asleep, dream of you, then wake up and do nothing about it.


Hjaa, tänään vihoviimeinen kesälomapäivä, en tahdo. En pidä koulustani, sen käynnistä, enkä myöskään 95% ihmisistä siellä. Toki mä tulen kaikkien kanssa toimeen, mutta tuo 5% on ne, jotka oikeasti on mun mielestäni ajanviettämisen arvosia. En kyllä oo varma, onko noita prosentteja niinkään paljon kuin viisi. Siis hirmu kivaa ois vaan jatkaa chilliä menoa kotona tai missä ikinä, mutta aina ei voi kaikkea ei, kun pitäis kouluun vielä panostaakin. Tosiaan naurattaa pari kasiluokkalaista, jotka ei mun humoristisia, ihan hyväntahtosia, mutta sarkastisia letkautuksia oo sisäistänyt, ja kova tarve olla näsäviisas ja 'nokkela', musta tuommonen on suorastaan naurettavaa. Täähän kuulostaa vaikka miten ilkeeltä, mutta minkäs teet, niin se vaan on. Ihmisten pitäis oppia olemaan ottamatta kaikkea turhan vakavasti ja heti itseensä.
Toissapäivänä käytiin äidin ja pikkusiskon kanssa Tampereella, ostettiin mulle uusi reppu, kun edellisen olkalaukun kulutin puhki. Reissusta sain irti Fjällräven Kånkenin Forest Green-sävyisen repun, äiti oli hyvästä, kunnollisesta repusta valmis pulittamaan sen 79€ Partioaitasta ja tuollahan taas muutama vuosi kuljetaan. Hassu seikka, etten ensin hirmusti perustanut näistä repuista, mutta sitten joku niissä alko vetää puoleensa, tai jotenkin ulkonäkö alko vaan miellyttää silmää kovasti. Tosiaan vähän sellanen höh-fiilis siitä, kun nyt on alettu noista tekeen mainosta sun muuta ja tosi usealla näkyy selässä tuollanen, mutta eipä se mun menoa haittaa, kun ite tästä repusta tykkään! Tuli tosiaan hyödynnettyä Roosan neuvoa tietokonerepuista, toi tosiaan on rutkasti tilavampi ja parempi kouluun, kun se tavallisempi malli. Oli parikymppiä hintaakin enemmän, mutta mitä tullu testattua niin on kyllä hurjan tilava, eikä edes paina selässä paljoa. Tää on väriltäänkin sopiva kaikkiin muihin väreihin, eikä tohon kyllästykään niin nopeasti, kun ehkä semmoseen keltaseen tai siniseen, vaikka nekin on huippukivan näkösiä.
Käytiin Radiokirppiksellä, sieltä löyty kiva tuommonen hileinen kynsilakka hintaan 1,20e ja luomiväripaletti 2,90e, käyttämättömät siis. Hain alunperin kirsikanpunaista ja persikkaista luomiväriä, ne kuitenkin jäi saamatta, niiden sijasta sainkin mukaan 8 kivaa, tollasta hiukan kulunutta vintagesävystä luomiväriä kevyellä shimmerillä! Tigerista oli pakko napata tuommoset vähän liian suurehkot arskat mun pärstään, mutta kun ne vaan oli niin söpöt ja vaan 4€!
Koskikeskuksessa suuntasin Mc Donald'siin hotkasemaan ihanan juustohampparin ja sitten lähin käymään Cartelilla katsastamassa kivoja kuteita sitten-joskus-ollessani-rikas-aikoja varten, ja päädyin pipohyllylle. Siinä oli Obeyn logopipoo tummansinistä punasella logokirjailulla, no niin tumma väri eikä musta mun hiuksiin sopis, eikä se punanenkaan mulle oikein menis. Onnekseni ja rahojen harmiksi löysin tummanvihreän, taas sävyä Forest Green, keltalogosen pipon, ja siihen pulitin 29,90€. Heippa rahat. Ei kyllä kaduta, kun tollasesta piposta oon pari vuotta haaveillut, hinta vaan ottanut vastaan, mutta nyt vihdoin omistan tommosen. Vielä toivoisin voivani Helsingistä Ponke'sin harmaan logobeanien ostaa, mutta sepä jää nähtäväks. Käytiin myös tottakai Subway-visiitillä, Steak & Cheese-subi vaaleaan leipään tomaatilla, kurkulla, salaatilla, sipulilla, valkosipulikastikkeella ja kaikilla mausteilla! Seuraavalla Tampereen vierailulla käyn noutamassa ilmaisen cookien!

1 kommentti:

  1. Hei, kyllä, suosittelemme Kanken-laukun suuren kannettavan version hankkimista, jos tarvitset paljon tavaroita.

    VastaaPoista