8/12/2013

Middlefingers up if you don't give a fuck.


En yksinkertasesti ymmärrä, mikä idea tässä nettisivussa on. Siis mullehan on se ja sama, onko koko nettisivua olemassa, mutta kun välillä haluaisin selata Facebook-uutisiani ihan ilman joka välissä näitä linkkejä. Siis kyllä, kyllä mä niiden yli aina kevyesti skippaan, ja poistasin kyseisten ihmisten päivitykset näkyviltä, jos en haluaisi nähdä heidän muita päivittelyjään. En tajua, että tätä tunnustaan pitää jakaa saman ihmisen monta kertaa, jopa useita kertoja päivässä. Pahimmassa tapauksessa mun etusivulla on sama ihminen tuon sivun jakanut kolme kertaa kahden minuutin aikana. Jotain rajaa tuohonkin. Kyllä yhdestä kerrasta sen toiset ymmärtää, että sulla on tuonne käyttäjätili ja haluat sinne kysymyksiä. Itse en oo alentumassa tuota paskaa tekemään, onhan mulla Formspring, ajaa saman asian, mutta vaan eri nettiosoitteella. Paljon mieluummin käytän sitä vanhaa toveria, kun jotain uutta villityssivustoa. Sitten tulee vastaan sharetuksia, joihin on kirjoitettu 'sori oli pakko', 'ei yks lisää haittaa ketään' niin joo okei, mutta eikös olis vaan helpompaa jättää turhat selitykset sikseen, kuitenkin päämääränäsi on saada niitä kysymyksiä sinne, ja oot halunnut linkin jakaa. 'Kai mäkin nyt sitten sorruin viimein' voi huhhuh mitä touhua sanon mä, ei näin.
Sitten, kun kysymyksiä alkaakin lentää,  niin aletaan itkeä ja valittaa paskasta, jota siellä anonyymisti huudellaan. En ole oikein tässä ask.fm-jutussa tuon 'uhrin' puolella. Kyllä sen nyt jakaessaan tota linkkiä taukoamatta itse vähän ehkä hakee ja odottaakin jotain draamailua sinne. Ja jep, tiedetään, teinityttö on tehnyt itsemurhan juuri kyseisestä syystä, mutta mulla ei ole asiaan yhtikäs mitään sanottavaa. Siis tietenkin itsemurha ja kiusaaminen ovat vakavia asioita, mutta en siltikään kommentoi tätä juttua ollenkaan. Totta kai ask.fm:ään alkaa sataa paskaa ja haukkuja, kun sitä tunnustaan pakkosyöttää ja tyrkyttää muille päivittäin. Pakko myöntää, että välillä tekis mieli itekin tuon anon takaa käydä omaa mielipidettäni ihan suoraan ilmasemaan tietyille ihmisille tuosta jatkuvasta jakelusta. Kyllä, saatte jakaa ask.fm:äänne miten paljon tahansa, omalla tilillänsähän saa päivitellä ihan mitä sielu sietää, mutta ei kannata odottaa, että muut sellaista puuhaa jaksaisivat kommentoimatta anonyymisti välttämättä katsella, ja sitten valittaa negatiivisesta palautteesta.
Mun mielipidettäni siitä, että ask.fm:än kokoaikainen jakaminen voitaisiin lopettaa, on sanottu vituttavaksi ja naurettavaksi, mutta minä sanoisin, että se sharettaminen ja koko ask.fm vastaa molempia noita adjektiiveja paljon paremmin, kun mun mielipide. Jos sulla sattuu olemaan tässä kyseisessä paikassa käyttäjätili, niin jaa se vain kerran elämäsi aikana, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti