7/30/2013

They say life's a bitch, mine's fine as fuck.


En edes kuuntele tämmöstä musiikkia, T. Mills on ainoa tän tyylinen artisti, pakko sanoo että tykkään kovin tän ulkonäöstä ja tyylistä. Välillä ihan kiva kuunnella tuollasta kevyttä ja ihan menevää. Jos etsit musiikkia ja syvällisiä sanotuksia, niin en kyllä T. Mills:iä suosittele, mutta hyvä fiilis tosta kieltämättä tulee.
Istun tällä hetkellä tietokoneen äärellä huppariin
kääriytyneenä, villasukat jaloissa, vautsi miten esimerkillistä jäätelökesän viettoa harjoitan. Mut kyllä on chilliä kesälomaa vietetty, niinkun kuuluukin, eipä sen puoleen. Nyt on sellanen fiilis, että kohta aukeaa Tumblr ja/tai jääkaappi. Illemmalla näillä näkymin jotain kevyttä komedialeffaa pyörimään. Jees, jos jaksais ikinä laittautuakaan, että sais kuvia blogiin. Pakko myöntää, ettei tosiaan hirveesti taaskaan bloggaamiseen inspistä löydy. Ensinnäkin oon liian laiska tekemään mitään syömistä ja nukkumista erikoisempaa, toiseksi en laiskuuttani jaksa siirtää kuvia tietokoneelle. Laiskuuden piikkiin vaan kaikki siis.
Nyt on kyllä pakko esitellä teille yks aivan loistava split EP. Kokonaisuudessaan tätä tasoo oleva splitti vois olla pidempikin. Molemmilta artisteilta, sekä Stick To Your Guns:ilta sekä The Story So Far:ilta huippuluokkaset biisit. Tykkään ihan erityisellä tasolla molemmista bändeistä muutenkin, ja nyt nää julkasi splitin, awesome. Ei pienintäkään pettymystä havaittavissa tän splitin suhteen, odotukset korkeella molemmilta, mut on kyllä tän splitin molemmat cover-biisit mahtavasti tulkittu, vaikka "We Still Believe" löytykin STYG:in jo 2012 julkastulta albumilta "Diamond" , ja "Clairvoyant" myös huikeeta settiä! Ei mikään turha splitti, sanonpahan vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti