7/30/2013

If I was James Dean, you could be my Audrey. Breakfast at Tiffany's for two.


"And if I was Da Vinci, you'd be Mona Lisa
Paint a smile perfectly on you."
Jaa, eilinen oli ensimmäinen päivä sitten Rock the Beach-festareiden jälkeen, kun oon pysynyt hereillä koko päivän, johtu varmaan siitä myös, että oli hirmupaljon tekemistä, tänään myöskin. Otti eilinen koville tosin, kävin kymmenen aikoihin jo nukkumaan, ja unta palloon tuli yhtä mittaa kahteentoista saakka vedeltyä.
Merch fever iski myös, tämmöstä on tultu katseltua sillä silmällä, toivottavasti cashia pukkais jossain kohti ennen joulua, tai sitten pitää vaan pukin konttiin toivoo tollasia. Täytyy erityismaininnalla sanoo, että tykkään hirmusesti Being As An Ocean:in merchistä!!
En siis kirjota noihin kuvateksteihin kauheen mielelläni juttua, koska siinä pääsee käymään niin, että tää jotenkin pompauttaa sitä kuvaa oikealle, ja alkaa lähestyä uhkaavasti jo mun oikeanpuolimmaista sivupalkkia. Alin kuva myös osoitteesta https://store.nosleeprecords.com/. Tommonen olis aivan mahtava mun huoneen seinälle roikkumaan, kun meiltä sattuu löytymään betoniseinät tapetin kera, niin en siihen mielelläni rupeis nuppareilla/nastoilla monia julisteita ripustelemaan. Sinitarrakin jättää niin ikävän näköstä rasvajälkeä tapettiin.
Tokaylimmäisessä kuvassa siis Your Demise:n crewneck (paita, en tiedä, mikskä tollasta suomeksi sanotaan) ja Stick To Your Guns:in beanie (pipo). Seuraavassa kuvassa The Beautiful Ones:in paita, johon tykästyin kovasti, vaikka itse bändiä ei oo tultu hirveesti kuunneltua. Toinen paita tossa on La Dispute-nimisen, upeen bändin merchiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti