7/29/2013

Sleep tight angel, the best is yet to come.

Us, From Outside on sellanen bändi, josta kuulin liian myöhään, tossa pari viikkoa sitten yheltä kaverilta. Ois ollut upeeta nähdä nämä livenä, siis kuunnelkaa nyt noita cleaneja, Michael Crimlis on melkein verrattavissa jopa Kellin Quinn:iin ja Shayley Bourget:iin. Michael kuitenkin eros tästä bändistä jo pari vuotta sitten, samoin teki myös U,FO:n toinen vokalisti/kosketinsoittaja Tommy Sawyer, eikä tää bändi kuulosta miltään tähän verrattavalta enää. En oo edes vaivautunut kummemmin sitä uudempaa tuotantoa kuuntelemaan.
"This is not what it is, only baby scars.
I need your love like a boy needs his mother's side."
Tää on ensimmäinen biisi, jonka kuulin Of Mice & Men:iltä, rakkautta ensikuuntelulla, mut viimevuonna jo ylempänä mainittu Shayley otti lähdön tästä bändistä, laulo cleanit siis, OM&M on kokonaisuudessa edelleenkin mahtavuutta, mut ilman Shayley:ta ei kuulosta aidolta, alkuperäseltä Of Mice & Men:iltä. Surullista, että bändit hajoaa.

Tää vasta surullista onkin, en tiedä, sanotaanko sitä hajoamiseksi vai pelkästään lopettamiseksi, mutta Your Demise:a ei siis ole enää ens vuonna. Miks juuri tämä bändi, no ainakin YD:n musiikki pysy mahtavana loppuun asti. Ja voin vaan kiittää onneani, että ehdin nähdä tän bändin, tosin harmittaan jäi, että en jonottanut koko päivää, vaikka eteen siis pääsinkin, mutta Your Demise:n pojat jäi tapaamatta.
Tääkin on surullinen tapaus, voin vaan kysellä itseltäni, miks jätin näiden (ja monen muun mahtavan bändin yhteis)keikan välistä. Siis We Came As Romans oli näin huippua, niiden EP:stä ''Dreams'' lähtien, aina ''Understanding What We've Grown To Be''-albumille. Mutta sitten tää uus julkasu ''Tracing Back Roots''. En tiedä edes mitä sanoa, siis tääkin allaoleva esimerkki. Koko biisi cleaneja, no se ei ole pahasta, mutta tää on samaa alusta loppuun, ei minkäänlaista breakdownia tai jotain huikeeta alkua tai loppua. Siis en sanois että tämä paskaa on, mutta nyt on tullut niin paljon tän vuoden puolella uutta corea sun muuta shittiä, että tää hukkuu täysin kaiken muun sekaan, eikä enää erotu muun joukosta, niinkun ennen.

 
Sitten jotain positiivista postauksen loppuun. Being As An Ocean. Tässä bändissä on sitä jotain, ja tykkään sikana kans tän bändin kokoonpanon ulkonäöllisestä tyylistä (kuva yläpuolella siis). Tää on rauhallisempaa post-hardcorea/melodista hardcoree, mutta menevää kuitenkin. BAAO on julkassut vasta yhden albumin ''Dear G-d'', albumi 5/5 tbh! En tiedä, miten tää muotoillaan, mutta kristillinen bändi kyseessä.
 "For every hardship in my life
I’ll hold Your name and I’ll do just fine.
All praise are Yours and none are mine."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti