7/26/2013

I'm gonna tell you straight, to you I have to prove nothing. And if I could have, I would have bought all your roses.

Siirsin vihdoin kuvia koneelle, ja jostain syystä, kun oon HTML-koodin kautta säätänyt kuvien koon ennen, niistä on tullut ihmeen kaupalla todella huonolaatusia, niin nyt on säädetty sitten koko blogin leveys sopivaksi tohon erittäin suureen kuvakokoon, toivottavasti tulee parempilaatuisina! Tähän postaukseen tulee kuvia, aika paljon, ehkä. Syyttäkää mun laiskuutta siitä, etten oo jaksanut näitä millään tapaa ehostaa.
Oltiin enemmän alkukesästä papan luona käymässä, tässä pari kuvaa sieltä!










Sitten muutama kuva, kun käytiin porukoiden kesken Tampereella. En edes muista, mitä sieltä oikein oltiin hakemassa, mutta jotain sieltä mukaan lähti. Ja kuten voitte huomata musta ihmisenä, mulla on jonkinlainen pakkomielle kuvata kaikki, mitä syön. Ruoka on hyvää, syökää ruokaa siis.







Kulmakynä - IsaDora 20 Black, meikkivoide - Lumene Natural Code 10. Vanilla, huulipunat - MaxFactor 715 Ruby Tuesday, Maybelline New York 912 Electric Orange




Maybelline New York colorsensational 912 Electric Orange


Sitten päästäänkin jo Helsinkiin/Vantaalle Sofialle ja Rock the Beach-festareille. Sieltä ei ole paljoa kuvia, festareilta ei yhtäkään, koska alueelle ei saanut viedä järjestelmäkameroita ainakaan, niin jäi kamera siinä vaiheessa narikkaan sitten. Tossa on myös Sofiasta keskiviikko- ja perjantaiyöltä kuvat, kun oltiin lähdössä jonottamaan! Ja nukkuvia jonottajia, oli varmaan just käyneet maaten, kun meitsi ja Sofia tultiin muka-pirteinä, heränneinä paikalle. Festareiden jälkeen kävin Vainiolahdessa leirilläkin, mutta sieltä ei jostain syystä ole yhtään kuvia.




Tässä kuvassa viilaan kynttäni maahan.






Tulin himaan, nukuin ja leivoin keksejä.
Käytiin Vapriikissa tsiigaamassa terrakotta-armeija! Oli muuten mielenkiintonen reissu.



























Tässä välissä kävin siellä Porissa, sieltäkään ei oo kuvia, paitsi Roosan pikkusella koneella joku kello 2 yöllä web-kameralla otettu... Eilen oltiin Särkänniemessä, oli jees. Akvaario ja delfiinit jäi välistä, mutta Koiramäki oli kyllä sen arvonen, kun nuo molemmat aiemmat on jo aiemminkin käyty näkemässä.











Tämmösiä lähti mukaan myös Tampereelta! Toi laukku on sitä mitä hainkin, yksinkertainen ja selkeät linjat. Toi on tilava, ja voi kantaa kädessä tai olalla, joten käyttöä kyllä löytyy.



Alkaa myös vituttamaan, että ihmiset ei palauta lainaamiaan tavaroita. Ne on kuitenkin mun omaisuutta, jos en niitä ole pois antanut, vaan lainannut. 5 venytyskorua liikenteessä (3mm, 5mm, 8mm, 10mm, 12mm), kaikki haluaisin takaisin, oon jokaisen muistaakseni viimevuoden puolella hetkeksi aikaa lainannut, eikä yhtäkään vielä ole takaisin palautunut, niin alkaa kyllä pakoltakin vituttaa homma, sanonpahan vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti