7/23/2013

Quantum fluctuations project into the air.

Jaa että taas on jäänyt bloggaamatta, eikä kuviakaan oo oikein kertynyt. No olin Rock the Beach-festareilla täydet 3 päivää, ja sain Sofialta yöpaikan tiistaista lauantaihin. Jonotettiin yhteensä varmaan lähemmäs 24h (ennen porttien avausta siis) ja siihen päälle tiettyjen bändien esiintymisaikojen odottelut eturivissä auringonpaahteessa jee. Oli huikee viikko, tiistaina lähin junalla Helsinkiin Miikan kanssa samalla junalla, oli hauska junamatka kyllä kiitos yhdelle saman vaunun miekkoselle! Käytiin vaihtamassa rannekkeet, ostamassa Miikalle kirjekuoria, tussi ja kertakäyttökamera.. Jossain kohti suunnattiin siihen Crowne Plaza-hotellin läheisyyteen, jossa All Time Low:n pojat majaili. Tavattiin ne lähdössä syömään, aika äkäseltä vaikutti manageri ja kuvan sain Alexin kanssa, muut oli aika kiireissään.
Jonottamaan lähdettiin keskiviikkona 02:07-bussilla jos oikein muistan, ja maksoin sopivasti sen yötaksan siitä. Laitan kuvia ehkä myöhemmin, kun saan niitä laiskuuttani koneellekin siirrettyä. Parkway Drive ja All Time Low eturivit jees! Sitten safkaa (kai?) ja Hacktivist eturivistä myös! Sivummalta käytiin kuunteleen Stone Sour ja Green Day:n aikana saatiin Parkway Drive:sta siinä rannassa pari uutta kaveria! Kaikki kuvat pöltsätty tällä hetkellä Sofian blogista..
Välipäivänä Kampissa pyörimistä ja A Day To Remember:in epätoivoista bongaamista tuloksetta. Sitten taas bussilla keskellä yötä jonotukseen, taas numerolla 14. Suoraan kävelyjuoksu A Day To Remember:in eturiviin! Siinä sitten 3h 50min. Ennen ADTR:ää soitti joku ruotsalaisbändi Mustaceh olisko ollut nimeltään. Sen aikana mulle iski armoton väsymys ja osittain ehkä nukuinkin siinä aidalla roikkuen, nolo. The Blackout kuulosti hyvältä myöskin (ruoka suussa ainakin). Ne pienet ilmaiscolat kyllä pelasti monet kerrat. 30 Seconds To Mars oli ihan okei, olisin kuitenkin ehkä odottanut vähän enemmän niiltä. Löyty myös A Day To Rememberin Facebook-sivulta yks Adam Elmakiaksen nappaama kuva, josta myös mut voi yrittää eturivistä bongata! En kyllä yhtään tajua, miten nää kuvat menee niin huonolaatusiksi, mutta jaah.

Lauantaina nukuttiin aika pitkään, kun ei siinä heti mitään mielenkiintosta ollut. Rolo Tomassi:n aikana Carlings-lavan edessä tavattiin Enter Shikarin poikia! Kyseistä bändiä tokarivistä ihan keskeltä, veti muuten ihan mahtavan setin. Siinä illemmalla Maisan seurassa Paramorea. Rammstein ei oikein muhun iske, mut kyllä tunnelma oli katossa hietsun uimarannalla, tosin ite olin vähäsen lagisissa fiiliksissä.

Lähdettiin 22:30 Mikaelin kanssa Kamppiin lujaa tahtia hakemaan mun kamoja, ja junalle. Ensin ei löydetty oikeeta kaappia, sitten vähän ymmärtämisvaikeuksia avaamiskoodin kanssa, asemalle kiirehtimistä ja sellaista. Viimeinen juna (23:07) tänne lähti sitten mun sormen koskettaessa ovenavausnappia ja seuraava kyyti kotiin olis sitten 07:06 aamulla, jes. Rene ja Jussikin oli hyvällä onnella myöhässä samasta junasta, ja niiden seurassa pyöreet 2-3 tuntia Helsingin rauttiksella, kunnes joku niiden talkookaveri Jenni poimi meidät nukkumaan Pohjois-Haagaan. Herätyksiä oli useemmassakin puhelimessa, mutta ilmeisesti kukaan ei herännyt niihin, ja lähdettiinkin Jussin ja Renen kanssa vasta 12 jälkeisellä junalla, jossa ei istumapaikkoja ollut jäljellä, mahtavaa. Hyvät muistot silti jäi kokonaisuudessaan! Parasta seuraa, loistavia bändejä ja vaikka mitä tunteita nousi pintaan tolla viikolla. Kova ikävä meidän kuutteja jo, ja keikkakuumekin painaa!
Festareiden jälkeen oon käynyt Tampereen Vapriikissa katsomassa upeeta Terrakotta-armeijaa, kuvia siitäkin paikasta myöhemmin. Tuli myös nähtyä Housut pois!-näytelmä tuolla satamassa, viihdyttävää katseltavaa oli.
Torstaina lähdin Anskun kyydillä Poriin, ensiks Essille yöksi, katottiin The Cabin in the Woods ja joku versio Teksasin moottorisahamurhaajasta ja semmosta, perjantaina Essi heitti mut Pihlavaan, ja lähettiin heti siitä Roosan isosiskon kyydillä kaupunkiin. Roosan kanssa ei kirjaimellisesti tehty yhtikäs mitään koko aikana eiliseen asti. Katottiin pari leffaa, datailtiin, makoiltiin sängyssä ja syötiin, jee. Ja kuunneltiin Northlanea! Kivaa oli.
Nyt on suunnitelmissa vaihtaa blogin taustakuva, ja sen mukana banneri myös, ja pari väriä. Sanon vaan, ruoka on hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti